Мустафа Йондер ДОЛАП, новини от нас

Транзитна Двуразделна Хирургия Свалени – 53 килограма за 5 месеца!

Г-н Диян Донев от гр. Стара Загора/ България, се свърза с нас, чрез социалните медии и сподели оплакванията си свързани с наднорменото тегло. Той изрази желанието си за редуциране на наднорменото тегло, което в течение на години, поетапно влошава здравословното му състояние и качеството на живот.

След проведените информативни разговори, г-н Донев беше поканен в болницата ни за детайлни прегледи и изследвания за да се определи най-подходящия за него метод на лечение.

След като пациентът ни пристигна в планираният ден за посещение в болницата ни, случаят му беше поет от страна на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП – Специалист по Обща и Бариатрична Хирургия. След проведения първичен физически преглед и консултация при специалистта, се премина към серия от физически прегледи и изследвания, за да се определи точното текущото състояние на пациента.

В рамките на същия ден на пациента ни беше направен детайлен цялостен преглед, състоящ се от физически прегледи при специалисти от различни браншове като: Вътрешни Болести, Кардиология, Психиатрия, Хранене и Диететика. Бяха извършени и редица кръвни и радиологични изследвания, фиброгастроскопия, ехография на коремните органи и др. На база на резултатите от извършените изследвания беше установено, че няма медицинска пречка пред извършването на предвидената хирургична намеса.

В следствие на анализа от подробните прегледи и изследвания, препоръката на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП беше извършването на интервенцията „Транзитна Бипартиция“.

Оперативната намеса беше извършена успешно на следващия ден ,и след това пациентът ни беше  настанен в хирургичното ни отделение за следоперативно проследяване.

След едноседмична хоспитализация и проследяване, пациентът ни беше изписан от болницата усмихнат и в добро общо здравословно състояние.

Четири месеца след първия контролен преглед, пациентът ни пристигна в болницата за рутинен преглед. След направените измервания беше установено, че пациентът ни  е свалил общо 53 кг за 5 месеца. Също така се установи, че съотношението на мазнините е намаляло от 47% на 34%, а обиколката на талията му – от 190 см на 130 см.

Изключително сме щастливи да видим  положителните резултати и промяната в пациента ни, който заяви че е много щастлив с новия си начин на живот.

Г-н Донев изрази благодарността си към Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП  и колегите ни от отдела за обслужване на чуждестранни пациенти, които бяха неотлъчно до него във всеки един етап от лечението му.

Ние също му благодарим, че ни се довери и избра нас за лечението си.

Целият екип на болницата ни, пожелаваме на г-н Диян Донев, дълъг живот изпълнен със здраве и щастие.