новини от нас, Чийдем Акдаа КОЧЕР

Факоемулсификация

Пациентът ни г-н Стоил Георгиев от Република България се свърза с отдела за международни пациенти на болницата ни. Той сподели с нас оплакванията си свързани с  намалено  зрение.

Пациентът е поканен в болницата ни за преглед и изследвания. Случаят на г-н Георгиев е поет от д-р Чийдем Акдаа Кочер – специалист по Офталмология.

След направени детайлни изследвания се установи, че пациентът ни има катаракта на лявото око и запушване на кръвоностните съдове захранващи ретината и на двете очи.

По време на една оперативна намеса беше направено премахване на катаракта (Факоемулсификация) на лявото око и интравитреално инжектиране на  дясното око.

Лечението продължава с лазерно третиране на зоните със съдова оклузия.

Като реултат на проведеното лечение вече установихме значително подобрение в зрението на пациента.С помощта на аргоновата лазерна терапия се стремим да запазим трайно постигнатите резултати.

Г-н Георгиев изрази благодарността си към Д-р Чийдем Акдаа Кочер  и колегите ни от отдела за обслужване на чуждестранни пациенти, които бяха неотлъчно до него във всеки един етап от лечението му.

Ние също му благодарим, че ни се довери и избра нас за лечението си.

Целият екип на болницата ни, пожелаваме на г-н Стоил Георгиев, дълъг живот изпълнен със здраве и щастие.