Мустафа Йондер ДОЛАП, новини от нас

РЪКАВНА ГАСТРЕКТОМИЯ

Г-жа Теодора Куртева от гр. Варна, Република България се свърза с отдела за международни пациенти на частна болница „Чорлу Ватан“. Тя сподели с нас своите дългогодишни оплаквания свързани с наднорменото тегло и множеството налични съпътстващи заболявания.

След детайлни разяснения г-жа Куртева беше поканена в болницата ни за диагностициране на текущото ѝ състояние и определяне на правилния метод за лечение в конкретния случай.

Случаят на пациентката ни беше поет от страна на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП – специалист по обща хирургия с дългогодишна практика в областта на бариатрична и метаболитна хирургия. В следствие на анализ от проведените подробни прегледи при специалисти от няколко бранша и детайлни изследвания, препоръката на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП беше в посока на извършване на оперативна намеса в областта на бариатричната хирургия – така наречена интервенция „Ръкавна Гастректомия“.

Оперативната намеса беше извършена успешно на следващия ден и след това пациентката беше настанена в хирургичното ни отделение за следоперативно проследяване.

След петдневна хоспитализация и проследяване, г-жа Куртева беше изписана от болницата усмихната и в добро общо здравословно състояние. Преди да си тръгне, г-жа Теодора Куртева изказа своите искрени благодарности на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП и екипа на частна болница „Чорлу Ватан“.

Целият екип на болницата ни, пожелаваме на г-жа Куртева дълъг живот изпълнен със здраве и щастие.

Varlik-7@4x-100-scaled