новини от нас, Огуз ЙОЗЕЛ

Продължаваме да се борим заедно срещу мозъчните тумори!

Пациентът ни г-н Мехмет Кара/ 68 год. се обърна към нашата болница с оплаквания, като често главоболие, дезориентация в пространството и нарушения на речта. След проведен детайлен физически преглед от страна на Д-р Огуз ЙОЗЕЛ – Специалист по Мозъчна и Неврохирургия и допълнителни изследвания като ЯМР, беше установено наличието на мозъчен тумор с размери 4х3см. На база на текущото състояние, на пациента бе препоръчана хирургическа намеса за отстраняване на наличното туморното образование. След детайлни разяснения относно подхода на планираната операционна намеса, очаквани ползи и рискове от нея, г-н Мехмет Кара даде своето съгласие за да се подложи на съответната намеса и след това се премина към процеса на хоспитализация и предоперативна подготовка. След приключване на нужната подготовка бе проведен преглед със специалист по Анестезиология и Реанимация, по време на който беше установено че няма пречка от медицинска гледна точка пред извършването на интервенцията. Хирургичната намеса, продължила 3,5 часа бе извършена по микрохирургичен метод на следващия ден след хоспитализацията на пациента.

След приключване на успешно протеклата интервенция, г-н Мехмет Кара беше настанен в неврохирургичното ни отделение за следоперативно наблюдение, и само 3 часа по късно той беше мобилизиран в присъствието на Д-р Огуз ЙОЗЕЛ.

След тридневно проследяване в болницата ни, пациентът беше изписан в добро общо състояние и значителни подобрения в споделените от него предоперативни оплаквания. При изписването си г-н Мехмет Кара изрази своите благодарности към Д-р Огуз ЙОЗЕЛ и целият екип на болница. Ние също му благодарим, че ни се довери и избра нас за лечението си.

Целият екип на частна болница „Чорлу Ватан“, пожелаваме на г-н Мехмет Кара и цялото му семейство живот изпълнен със здраве и много щастливи мигове.