Мустафа Йондер ДОЛАП, новини от нас

Пациентът ни г-н Стоян Турнов пристигна от Кралство Швеция, за да реши трайно проблемите си свързани с наднорменото тегло.

Г-н Стоян Турнов, който от дълги години живее в Кралство Швеция, се свърза с нашият отдел за “Международни Пациенти” по препоръка на негов приятел и заяви, че иска да намери трайно решение за проблемите си свързани с наднорменото тегло. След направената детайлна подготовка за посещението му, пациентът ни беше посрещнат от колегите ни от летище “ИСТАНБУЛ” и беше транспортиран до болницата ни в гр.Чорлу.

Случаят на г-н Турнов бе поет от страна на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП – специалист по Обща и Бариатрична Хирургия и заместник главен лекар на болницата ни. По време на проведената консултация с Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП, на пациента ни беше предоставена подробна информация относно най-подходящия в неговия случай метод за лечение – интервенцията “Ръкавна Гастректомия”, който беше определен на база на Индекса на Телесна Маса и индивидуалните особености на г-н Турнов.

В рамките на същия ден на пациента ни беше направен детайлен цялостен преглед, състоящ се от физически прегледи при специалисти от различни браншове като: Вътрешни Болести, Кардиология, Психиатрия, Хранене и Диететика. Бяха проведени и редица кръвни и радиологични изследвания, фиброгастроскопия, ехография на коремните органи и др. На база на резултатите от проведените изследвания беше установено, че няма медицинска пречка пред извършването на хирургичната намеса.

Оперативната намеса беше извършена успешно на следващия ден и след това пациентът ни беше върнат в хирургичното ни отделение за следоперативно проследяване. По време на хоспитализираното си лечение, на г-н Турнов беше предоставена подробна информация за правилния за него хранителен режим и бяха дадени детайлни препоръки от страна на специалистката ни по хранене и диететика – Чийдем Кърал. След едноседмична хоспитализация и проследяване, пациентът ни беше изписан от болницата усмихнат и в добро общо състояние.
Преди заминаването си, г-н Стоян Турнов предаде своите искрени благодарности на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП и целият му екип, служителите на отдел „Международни Пациенти“ и на всички медицински сестри и персонал на частна болница „Чорлу Ватан“. Ние също благодарим за това, че ни се довери и избра нас за лечението си.

Целият екип на частна болница “Чорлу Ватан”, пожелаваме на пациента ни бързо оздравяване и един нов живот изпълнен със здраве и щастливи мигове.