Д-р Абдуллах ТЕМИЗКАН, новини от нас

Оставете болките зад себе си!

Г-жа Миглена Иванова от гр. Стара Загора се свърза с нашия отдел за международни пациенти посредством социалните мрежи. Тя сподели с нас, че от известно време изпитва прогресиращи болки в областта на кръста и левия крак. След проведените разговори, г-жа Иванова беше поканена в болницата ни за физически преглед и изследвания.

При пристигането на пациентката ни в болницата, нейният случай беше поет от страна на Д-р Абдулах ТЕМИЗКАН – специалист по Неврохирургия. След детайлен физически преглед и изследвания като ЯМР, на г-жа Миглена Иванова беше поставена диагноза дискова херния на  ниво L5-S1 в гръбначния стълб, и бяха изяснени подробностите относно нужната оперативна намеса в конкретния случай. На пациентката ни беше препоръчана интервенцията “Лумбална Дискектомия” по микрохирургичен метод.

Г-жа Миглена Иванова даде своето съгласие за предложеното лечение и още същият ден беше хоспитализирана, след което се премина и към предоперативната подготовка. Хирургичната намеса беше осъществена успешно ден по късно, като интервенцията беше извършена чрез  само 3 сантиметров разрез, и няколко часа след операцията пациентката ни беше мобилизирана в присъствието на лекуващия я лекар. След еднодневно проследяване на състоянието й, пациентката ни беше изписана от болницата ни в добро общо състояние без болки и оплаквания.

На контролния преглед г-жа Иванова изрази благодарността си за грижите, които й бяха оказани по време на престоя й в болницата ни, и благодари на д-р Абдулах ТЕМИЗКАН и целия ни екип.

От името на частна болница “Чорлу Ватан” пожелаваме на г-жа Миглена Иванова бързо възстановяване и един щастлив нов живот изпълнен с много радости. Ние също и благодарим, че ни се довери и избра нас за лечението си.