новини от нас, Чийдем Акдаа КОЧЕР

Не позволявайте на деформираните клепачи да засенчат красотата Ви

Доброто състояние на клепачите е от изключително важно значение, както от естетична така и от функционална гледна точка. С напредването на възрастта настъпва загуба в еластичността на клепачите и като резултат от това с течение на времето се ограничава и зрителното поле на всеки един от нас.

Освен получената естетична деформация това е основното отрицателно въздействие, което оказват увисналите клепачи върху функционалността на очите.

Г-жа Надежда Иванова Върбанова на 47 години от Сливен/ България  се обърна към нас с оплаквания свързани с  увиснали горни клепачи. Пациентката беше поканена в болницата за физически преглед и лечение.

След пристигането си в болницата ни случаят на г-жа Иванова беше поет от Оп. Д-р Чийдем Акдаа Кочер и на база на клиничното състояние и оплакванията на пациентката ѝбеше препоръчана интервенцията Блефаропластика на Горните Клепачи.

След като г-жа Надежда Иванова прие предложеното лечение, тя беше хоспитализирана. В рамките на същия ден се осъществиха нужните прегледите и  изследвания, които са незаменима част от предоперативната подготовка. На следващия ден се пристъпи към самата оперативна намеса. Пациентката ни бе изписана от болницата на следващия ден след оперативната намеса в добро здраве и общо състояние

Пожелаваме г-жа Иванова много здраве занапред и да се радва дълги години на възвърнатия младежкия вид на очите си!