Д-р Абдуллах ТЕМИЗКАН, новини от нас

Не отлагайте лечението на оплакванията си в гръбначния стълб!

След дълго търсене на лечение за оплакванията си, по препоръка на свои близки, г-н Станимир Казаков от гр.Сливен/България се свърза с болницата ни. Той сподели с нас оплакванията си, като чувство за загуба на сила в областта на ръцете и краката, болки в шийния отдел, както и ограничаване на движенията, които може да извършва. На база на проведените разговори и изпратени предишни изследвания, пациентът беше поканен в болницата ни за детайлно изследване и лечение.

Седмица по-късно г-н Казаков пристигна в болницата ни и случаят му беше поет от  страна на Оп. Д-р Абдуллах Темизкан – специалист по Неврохирургия. След проведения детайлен физически преглед бяха назначени допълнителни изследвания като ЯМР и Компютърна Томография. На база на резултатите от проведените изследванията беше установено наличието на спинална стеноза на 3 нива в цервикалния отдел на гръбначния стълб на пациента.

Мнението на Д-р Абдуллах Темизкан беше, че в случая е нужно да се извърши интервенцията Ламинопластика на 3 нива в цервикалния отдел на гръбначния стълб. След детайлни разяснения относно самата оперативна намеса и очаквани ползи от нея, със съгласието на пациента се премина към етапа на хоспитализация и предоперативна подготовка.

След успешно преминала хирургическа намеса, пациентът ни беше върнат в хирургичното ни отделение за да си почине и ден по-къснo беше мобилизиран в присъствието на лекуващия го лекар. След тридневно проследяване на следоперативното възстановяване на пациента, г-н Казаков беше изписан от болницата ни без болки и в добро общо състояние.

Седмица по късно пациентът ни посети за контролен преглед. За нас беше огромно щастие да видим положителната промяна във физическото му състояние.

Целият екип на Частна Болница „Чорлу Ватан“ пожелава на г-н Казаков и на семейството му живот изпълнени с много здраве и щастливи моменти.