Мустафа Йондер ДОЛАП, новини от нас

Може да Отслабнете Здравословно с помощта на нашия Център за Лечение при Затлъстяване!

İlber Saiti Obezite Cerrahi

Г-н Илбер Саити от Македония се свърза с нашия отдел за международни пациенти и сподели с нас оплакванията си като наднормено тегло и болестно затлъстяване. Случаят на пациента бе прехвърлен към центъра за лечение при затлъстяване на Частна Болница “Чорлу Ватан”. След като беше направена необходимата организация за посещението му, пациентът ни пристигна в болницата за преглед и детайлни изследвания.

Физическият преглед на 26 годишният ни пациент, който от дълги години се е борил с наднорменото си тегло бе проведен от страна на Д-р Мустафа Йондер Долап – Специалист по Обща Хирургия с дългогодишен опит в областта на метаболитна и бариатрична хирургия. По време на прегледа беше установено, че сегашното тегло на г-н Саити е 202 кг, а индекса на телесната му маса е 62. На база на физическия преглед и проведените допълнителни изследвания на пациента ни бе препоръчана хирургична интервенция по лапароскопски метод – Ръкавна Гастректомия (Sleeve Gastrectomy). На г-н Саити беше предоставена детайлна информация относно предстоящата операция.

След като пациентът ни реши да се подложи на оперативна намеса, и направи смела стъпка напред към един нов живот, започна и предоперативната подготовка. След серия от физически прегледи и изследвания в отделенията по Кардиология, Вътрешни Болести, Гръдни Заболявания, Диетология и Анестезиология, бе установено че няма пречки от медицинска гледна точка за извършването на хирургичната намеса и се престъпи към планирането и.

След успешно извършената операция и няколко дневна хоспитализация, г-н Илбер Саити бе изписан в добро общо състояние, без болки и оплаквания. По време на хоспитализацията му, пациентът ни беше проследяван и от страна на Д-р Чигдем Кърал – Специалист по Диетология, и бяха дадени подробни препоръки и напътствия за правилния режим на хранене в следоперативния период.

Целият екип на Частна Болница “Чорлу Ватан”, пожелаваме на г-н Илбер Саити, един щастлив нов живот изпълнен с много здраве и щастливи мигове с близките му.