corlu_vatan_hastane_12299_corlu-vatan-kadin-hastaliklari-dogum

Нашата болница предоставя услуги в съответствие с правилата „Удобна за бебета болница“, поддържани от Министерството на здравеопазването у нас. Съответно бъдещите майки са подготвени за кърмене от пренаталния период. Майките, които са готови да кърмят веднага след раждането, се подпомагат да продължат да кърмят след изписване чрез посещения от нашия здравен персонал. Независимо дали предпочитаният метод е нормално раждане, епидурална анестезия или цезарово сечение, всички проследявания се извършват от нашите специалисти до момента на раждането.

В акушерската клиника на нашата болница се прилагат следните диагнози и лечения по световни стандарти в областта на гинекологията и акушерството.

Проследяване на бременността и раждане: Проследяването на бременността се извършва във всички наши акушерски и гинекологични амбулатории с 4-измерна цветна доплер ултрасонография. Проследяване на рискова бременност; двойни, тройни, четворни скринингови тестове, подробен скрининг на аномалии, фетално наблюдение, безболезнено епидурално раждане.

Диагностика и лечение на гинекологични заболявания: Необходимите операции за инфекции, миоми, кисти на яйчниците, лечение на абнормно кървене, гинекологични заболявания могат да се извършват отворени и затворени (лапароскопски).

Диагностика и лечение на безплодие: Извършват се хормонални изследвания, тестове за спермиограма, маточни филми и приложения за ваксинация. Хистероскопия  се използва за диагностика и лечение на безплодие.

Диагностика и лечение на гинекологични ракови заболявания: Ранна диагностика и лечение на рак на маточната шийка, матката и яйчниците.

Диагностика и лечение на менопаузата

Катедрени лекари

null

АС. Доц. Д-р Ерсон АКСУ

Специалист по гинекологична ендоскопска хирургия
null

Д-р Нилюфер АТАЛАЙ

Специалист по гинекология и акушерство
null

Д-р Орхан АТЕШЕР

Специалист по гинекология и акушерство
null

Д-р Седат ТОМРУК

Специалист по гинекология и акушерство
null

Д-р Семра АКХАН

Специалист по гинекология и акушерство