Мустафа Йондер ДОЛАП, новини от нас

ЛЕЧЕНИЕ НА ХИАТАЛНА ХЕРНИЯ ПО ЛАПАРОСКОПСКИ МЕТОД

Г-жа Адевие Хасанова Алиева от гр. Разград – Република България се свърза с нашия отдел за Международни Пациенти и сподели с нас оплакванията си. Пациентката от дълго време е страдала от болки и парене след хранене в областта на хранопровода и горната част на стомаха, чувство за натиск в гръдния отдел и др. След проведените разговори, пациентката беше поканена в  болницата ни за преглед и детайлни изследвания.

След пристигането й в болницата ни случаят на г-жа Алиева бе поет от страна на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП – Специалист по Обща Хирургия. След като бяха изслушани оплакванията на пациентката, беше проведен детайлен физически преглед, изследвания и фиброгастроскопия. В резултат на тези изследвания беше установено наличието на Хиатална Херния. Пациентката ни беше информирана детайлно относно поставената диагноза и нужното в случая оперативно лечение.

Със съгласието на г-жа Алиева се премина към хоспитализирането й, и в рамките на същия ден беше завършена нужната предоперативна подготовка. На следващия ден на пациентката беше извършена операцията: Лапароскопска Фундопликация при Хиатална Херния. След успешно преминалата операция, пациентката ни беше проследена в продължение на два дена в хирургичното ни отделение, и след това беше изписана в добро общо състояние без болки и оплаквания.

Два месеца след изписването й г-жа Алиева ни посети за контролен преглед и изказа своите искренни благодарности на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП и целия екип на болницата ни за оказаните грижи и съдействие. Ние също и благодарим, че ни се довери и избра нас за лечението си.

Целия екип на частна болница “Чорлу Ватан” пожелаваме на г-жа Алиева един дълъг живот изпълнен с много здраве и щастливи мигове.

Два месеца след изписването й г-жа Алиева ни посети за контролен преглед и изказа своите искренни благодарности на Д-р Мустафа Йондер ДОЛАП и целия екип на болницата ни за оказаните грижи и съдействие. Ние също и благодарим че ни се довери и избра нас за лечението си.

Целия екип на частна болница “Чорлу Ватан” пожелаваме на г-жа Алиева един дълъг живот изпълнен с много здраве и щастливи мигове.