hakkimizda-alt-3 (1)
За Нас
Направихме първата си крачка през 1981 г., изповядвайки философията „Човекът е преди всичко“ и до днес продължаваме да предоставяме здравни услуги от най-високо ниво на всички наши пациенти, защото вярваме, че всеки има право да бъде здрав и да се възползва наравно от здравни услуги.

Ние сме първото частно здравно учреждение в Тракийската област на Турция и допринасяме за здравето на обществото без да се отклоняваме от нашите принципи на лечение с бизнес етика, честност и състрадание.

Продължаваме нашето приключение за предоставяне на здравни услуги, започнало през 1981 г. със затворена площ от 2 500 м2, с капацитет от 29 легла и персонал от 14 лекари, с завършването на новата ни сграда за услуги в края на 2014 г., в затворена площ от 12 000 м2, с капацитет 116 легла.

Нашата Мисия
Нашата мисия е да сме в услуга на страната си като бъдем „Болницата, на която може да се доверите“ с опитни лекари, обновена технологична база и с усмихнат и отдаден екип. В основата на нашата ценностна система стои уважението към нашите пациенти и техните близки.
Нашата Визия
Нашата визия е да предоставяме здравни услуги, спазвайки стриктно високи стандарти на качество във всички отделения, като приемаме човешкото здраве за най-важната ценност и никога не пренебрегваме принципите на доверие и честност.
Нашите Стремежи
Като споделяме мисията „Болница, на която може да се доверите“, ние се стремим да предоставяме на пациенти ни висококачествени здравни услуги на приемливи цени. Да осигурим високо ниво на удовлетвореност за пациентите ни и целия ни екип. Да бъдем болница, която поставя в центъра на всичко пациентите си, като споделя философията „Човекът е преди всичко“. Да  бъдем здравна организация, известна и предпочитана на местно и международно ниво.
vision-misyon
hedefler1
Нашите Цели

  • Да изградим екип от най-добрите лекари, специалисти в областта си;
  • Да изградим инфраструктура, възнаграждение и справедлива система за оценка на изпълнението, която насърчава нашите служители.
  • Да притежаваме институционална,  национална и/или международна акредитация;
  • Да създадем диагностични и лечебни звена, оборудвани с модерни и съвременни технологии, които да отговарят на нуждите на пациентите, прилагайки мултидисциплинарен подход;
  • Да създадем планове за растеж в съответствие с нуждите на нашия регион и според  прогнозата за 2023 г., определена от Министерството на здравеопазването в Ръководството за паниране на здравните услуги;
  • Да предприеме инициативи за да станем Университетска Болница, за да постигне своя успех в предоставянето на здравни услуги в областта на образованието, като се вземат предвид регионалните нужди.

Основните ни ценности

  • УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧОВЕШКАТА ЛИЧНОСТ:

Човечеството е дарено със способността да мисли, проучва, твори и мечтае. Ние, в Болница Чорлу Ватан, уважаваме и подкрепяме индивидуалните различия и качества. Философията за уважение към човешката личност, зад която винаги заставаме се основава на инициативност, равенство и доверие.

  • УДОВЛЕТВОРЕНОСТ:

Всеки, който работи по пряк или косвен начин с болницата ни трябва да бъде  удовлетворен, защото вярваме в ценностите, които всеки човек притежава.

  • Удовлетвореност: Всеки, който работи директно или индиректно с нашата болница, трябва да споделя общо удовлетворение от нашата вяра в ценностите, които всеки човек има.