новини от нас, Ферудун БЪКМАЗ

Заедно сме по силни в борбата с наднорменото тегло!

В резултат на различни физиологични и психологически фактори, затлъстяването днес се превърна в едно от най-сериозните заболявания на нашия век. С наша помощ е възможно да се спасите от проблемите си свързани със затлъстяването…

Пациентът ни г-н Мартин Атанасов Аргиров ни посети на организираната ни консултационна среща, която се проведе в гр. Бургас. По време на консултацията той изказа недоволството си от наднормените си килограми, които вече са влошили качеството му на живот, също и желанието си да живее здравословно и да бъде във форма.

В удобен за него ден бяха определени дата и час за физически преглед и контролни изследвания в болницата ни.

В деня на пристигането пациентът ни се прегледа от страна на Оп. Д-р Ферудун Бъкмаз – специалист по Oбща и Бариатрична Хирургия, след което се направиха необходимите изследвания. На база на резултатите от изследванията специалистът препоръча интервенцията “Ръкавна Гастректомия”. След физическия преглед се пристъпи към предоперативната подготовка, която включва преглед при специалисти от различни браншове и различни изследвания. След приключване на подготовката се премина към хоспитализация.

След успешно преминалата операцията пацинтът беше в изключително здравословно състояние и доволен от интервенцията. Направи се следоперативно проследяване. Пациентът ни, който преди операцията беше 142 кг, само 5 дена след операцията беше свалил 4 кг.

Доволни сме от това да виждаме щастливи и здрави пациентите ни след успешно преминали операции.

Целият екип пожелаваме бързо оздравяване на г-н Аргиров. Искрено благодарим за това, че ни се довери и избра нашите специалисти и частна болница “Чорлу Ватан” за лечението си.