новини от нас, Огуз ЙОЗЕЛ

Едно ново начало на живот без болки!

Г-н Бейхан Багръянък се обърна към болницата ни с дългосрочни оплаквания, като болки в шийната област и лявата ръка, изтръпване и ограничаване на движенията, което създава проблеми в ежедневната му дейност и влошава драстично качеството му на живот.

След проведен детайлен физически преглед от страна на Д-р Огуз Йозел – Специалист по Мозъчна и Неврохирургия и извършване на необходимите допълнителни изследвания, беше установено наличието на цервикални дискови хернии (херния на врата) на две нива. Препоръката на Оп. Д-р Огуз Йозел към пациента бе в посока извършване на хирургична интервенция за отстраняване на цервикална дискова херния по микрохирургичен метод. Г-н Бейхан Багръянък беше информиран подробно за предстоящата интервенция. След обсъждане на очакваните ползи от интервенцията и евентуалните очакваните резултати от нелечение, пациентът беше хоспитализиран и се пристъпи към предоперативната подготовка.

След успешно проведената операция, пациентът беше мобилизиран още същия ден, само няколко часа след края на интервенцията в присъствието на лекуващия го лекар. Г-н Бейхан Багръянък беше проследен едно денонощие след интервенцията, след което беше изписан в добро общо състояние.

Седмица след интервнцията пациентът ни посети за контролен преглед и сподели с нас, че е нямал никакви оплаквания в следоперативния период и се радва изключително на новия си живот без наличието на болките, които са го затормозявали в продължение на дълги години. Той сподели “Препоръчвам на всички, които имат подобни оплаквания да посетят Оп. Д-р Огуз Йозел и да намерят нужното лечение на оплакванията си”.

Целият екип на частна болница „Чорлу Ватан“, пожелаваме на господин Бейхан Багръянък и семейството му живот изпълнен със здраве и много щастливи мигове.