новини от нас, Огуз ЙОЗЕЛ

Г-ца Атидже Терзийска: “Вие сбъднахте най-голямата ми мечта”!

Г-ца Атидже Терзийска от Република България се обърна към отдела за Международни Пациенти на Частна Болница “Чорлу Ватан”. Оплакванията и се кореняха на вродена аномалия в костта на челната област на черепа. Пациентката ни сподели с нас, че е била оперирана в ранна детска възраст и днес оплакванията и бяха свързани основно с естетичната визия на съответната област. След детайлни разговори г-жа Терзийска беше поканена в болницата ни, и беше направена необходимата организация за посещението й.
Случаят и на г-ца Терзийска беше поет от страна на Д-р Огуз ЙОЗЕЛ – Специалист по Неврохирургия, с дългогодишен опит в областта на Краниопластиката.
След като пациентката ни пристигна в болницата, тя беше посрещната от страна на българоговорящите ни преводачи от отдел Международни Пациенти, които бяха неотлъчно до нея по време на всички прегледи и изследвания. След направени детайлни изследвания и Компютърна Томография, беше взето решение да се вземе костна тъкан от тазобедрената става на пациентката и да се имплантира в челната й област. По желание на пациентката ни, по-време на това посещение беше направена нужната организация за датата на интервенцията.

Пациентката ни беше хоспитализирана ден преди планираната дата за операцията, и започна предоперативната подготовка. След детайлни изследвания, прегледи и среща със специалист по Анестезиология и Реанимация беше установено, че няма пречки от медицинска гледна точка за извършването на интервенцията и се пристъпи към извършването на самата интервенция.

След приключването на няколкочасовата операция, пациентката беше върната в хирургичното ни отделение за да си почине, и няколко часа по късно беше посетена от страна на д-р Йозел. Лекарят изясни с подробности извършените по време на операцията процедури и детайлите за следоперативния период.

Г-ца Терзийска беше наша гостенка в продължение на три дни, след което беше изписана в добро общо състояние, щастлива и без болки.

При изписването си пациентката ни изказа своите благодарности на Д-р Огуз ЙОЗЕЛ и целият му екип. Тя сподели “Вие сбъднахте най-голямата ми мечта, безкрайно Ви благодаря за отдадеността, отношението и оказаните грижи. Никога няма да забравя оказаното от всички Вас разбиране и внимание към мен”.

За нас беше огромно щастие да видим щастието и удовлетворението на пациентката ни. Ние също и благодарим, че ни се довери и избра нашата болница. Целият екип на Частна Болница “Чорлу Ватан”, пожелаваме на г-ца Терзийска, един щастлив живот с новата и визия, изпълнен с много здраве и приятни мигове.