новини от нас, Ферудун БЪКМАЗ

Бързо Възстановяване след Лапароскопска Интервенция за Рак на Дебелото Черво!

Oт началото на  1981г. до днешни дни, следвайки философията “Хуманно Отношение към Всеки Нуждаещ се от Помощ”, Частна Болница “Чорлу Ватан” се превърна във важен референтен център в цялата Тракийска област и страната ни.

Г-н Ерол Алев постъпи в болницата ни с оплаквания от болки в стомаха, гадене, загуба на апетит, и драстична загуба на тегло през последните няколко месеца. Физическият му преглед беше извършен от страна на Оп. Д-р Ферудун Бъкмаз – Специалист по Обща Хирургия, който продължава да предлага адекватно лечение на своите пациенти с успешните си интервенции в областта на общата хирургия. След като бяха изслушани оплакванията на пациента и приключи физическия преглед, лекарското мнение на специалиста бе в посока, че е нужно да се направи Гастроскопия и  Колоноскопия на пациента, за да се установи точната причината за оплакванията му. След като бяха направени съответните изследвания на пациента бе поставена диагноза “Рак на Дебелото Черво”.

Г-н Ерол Алев бе настанен в хирургичното отделение на болницата ни, което е с максимално осигурена сигурност по отношение на пандемията Ковит-19. След направената предоперативна подготовка и допълнителни изследвания като Компютърна Томография с Контраст и други, беше взето решение, в конкретния случай интервенцията да се извърши по Лапароскопски Метод. След приключване на операцията, проследяването на пациента продължи три дена, след които беше изписан в добро общо състояние. Седмица след като беше изписан г-н Ерол Алев ни посети за контролен преглед.

След приключване на контролния преглед Оп. Д-р Ферудун Бъкмаз заяви, че пациентът няма никакви оплаквания и усложнения след операцията, възстановителния период след прилагане на лапароскопска хирургия при лечение на ракови заболявания е много по-кратък и пациентите се връщат много по бързо към нормалното си ежедневие.

В 40-тата ни годишнина на предлагане на здравни услуги , целият екип на Частна болница “Чорлу Ватан” пожелаваме на г-н Ерол Алев и на семейството му един нов живот изпълнен със много здраве и щастие.