Bizden Haberler, Мустафа Йондер ДОЛАП, новини от нас, Ферудун БЪКМАЗ

Борим се заедно срещу Онкологичните Заболявания

Г-н Емануил Иванов Манолов от гр.Карнобат – Република България се обърна към болницата ни с оплаквания като болки в корема, подуване и проблеми свързани с храносмилателната система. Случаят на пациента бе поет от страна на Д-р Мустафа Йондер Долап  –  Специалист по Обща Хирургия и завеждащ лекар на центъра ни по Онкологична Хирургия.

След детайлен физически преглед и лабораторни изследвания, се взе решение за извършване  на допълнителни изследвания като Колоноскопия и Компютърна Томография (Скенер). В резултат на проведените изследвания на пациента се постави диагноза “Рак на Дебелото Черво”.

Г-н Манолов беше информиран детайлно от страна на Д-р Мустафа Йондер Долап относно текущото състояние и нужното лечение в конкретния случай. На база на проведените изследвания на пациента бе препоръчана интервенция за премахване на туморната маса по метода на Лапароскопската Хирургия.

След като пациентът взе решение да се подложи на интервенцията, беше направена необходимата организация. Г-н Манолов беше хоспитализиран ден преди интервенцията и започна предоперативната подготовка, бяха проведени допълнителни изследвания и преглед при специалист по Анестезиология и Реанимация. След успешно извършената интервенция, пациентът остана под лекарско наблюдение в болницата ни в продължение на четири дни и след това беше изписан в добро общо състояние без оплаквания.

Месец след изписването си г-н Манолов ни посети за контролен преглед, и изрази своите благодарности на Д-р Мустафа Йондер Долап и екипа му за оказаните грижи.

Целият екип на Частна Болница “Чорлу Ватан”, пожелаваме на г-н Манолов един нов живот изпълнен със много здраве и усмивки.